L’Oficina de Sostenibilitat Local publica el primer número de la revista “Medi ambient i sostenibilitat”

11 juny 2019|Burjassot

revista medi ambient i sotenibilitat

L’Oficina de Sostenibilitat Local, dependent de la regidoria de Medi Ambient que dirigeix la regidora Lluna Àrias, acaba de traure a la llum el primer número de la seua revista “Medi ambiente i sostenibilitat”. Dissenyada per Ricardo Ruiz i Daniel Escobedo Disseny Editorial, la publicació recull informació, a través de diferents articles, de totes les línies de treball que, des de l’Oficina de Sostenibilitat Local, s’han desenvolupat al llarg de l’últim any.

La lluita contra el canvi climàtic des de les ciutats, el Consell Agrari de Burjassot, els ocells presents en el municipi, les Rutes per l’Horta, la figuera autòctona o la transformació del model energètic són alguns dels temes que s’aborden en els diferents articles que integren aquest primer número de la revista “Medi ambient i sostenibilitat”. A més, la revista també recull totes les activitats i campanyes que, des de l’Oficina s’han posat en marxa, en matèria de sostenibilitat, cura del medi ambient, estalvi energètic, reciclatge, energies renovables.

La revista pot trobar-se en diferents dependències municipals com el Consistori o la pròpia Oficina de Sostenibilitat i també disponible en versió digital.