La Parròquia de la Nativitat celebra la seua festivitat amb la inauguració del Parc Juana María Condesa Lluch

4 setembre 2017|Burjassot

Des de 07/09/2017 fins a 08/09/2017

Parroquia La Natividad

Divendres que ve, 8 de setembre, se celebra la festivitat de la Nativitat de la Mare de Déu. Per açò, la Parròquia de la Nativitat de La nostra Senyora de Burjassot ha organitzat un conjunt d’actes festius que començaran la vespra, el dijous dia 7, amb la lectura ininterrompuda de la Bíblia, que se celebrarà entre les 8 i les 20 h.

L’acte central del dia de la Nativitat tindrà lloc el divendres 8, a les 18 h, amb la inauguració del Parc pròxim a la parròquia que, des d’aquest dia rebrà el nom de Juana María Condesa Lluch. La inauguració estarà presidida per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i per diferents membres de la Corporació Municipal. Juana María Condesa Lluch (València, 1862 – 1916) va ser una monja valenciana, fundadora de la Congregació de les Religioses Esclaves de María Inmaculada. Va ser beatificada en 2003 per Juan Pablo II. L’acte comptarà també amb la presència i participació de les Religioses Esclaves de María i serà amenitzat per la banda de música de la Nativitat.

A continuació, a les 20 h, se celebrarà la Missa de la Nativitat de La nostra Senyora en el dia de la seua nativitat i la processó de llums. Des de la Parròquia, conviden a participar d’aquests actes a tots els ciutadans i ciutadanes que així ho desitgen.