La pel·lícula ‘Fast and Furius X’ copa la cartellera del cinema Tívoli

16 maig 2023|Burjassot

Des de 19/05/2023 fins a 21/05/2023

El cinema Tívoli de Burjassot centra la cartellera, el pròxim cap de setmana del 19 al 21 de maig, en una sola pel·lícula: Fast and Furius X, el desé lliurament de la saga de la família de Dom Toretto. En el cap de setmana en què Burjassot estarà submergida en l’Edat Mitjana, els cinèfils amb ganes de velocitat i adrenalina poden tornar al segle XXI amb fins a sis projeccions de l’esperat film. Fast and Furius X es projectarà al cinema Tívoli el divendres 19 i el dissabte 20, a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 21 de maig, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

Fast and Furius X presenta els capítols finals d’una de les franquícies mundials més famoses i populars del cinema, ara en la seua tercera dècada i encara amb el mateix elenc i personatges principals que quan va començar. Al llarg d’infinitat de missions impossibles, Dom Toretto (Vin Diesel) i la seua família han sigut més astuts i més ràpids que tots els enemics en el seu camí. Ara, s’enfronten a l’oponent més letal al qual s’han enfrontat mai: una amenaça aterridora que sorgeix de les ombres del passat, alimentada per una venjança sagnant i que està decidida a destrossar a aquesta família i destruir tot, i a tots, per sempre.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir telemàticament en la pàgina web del Tívoli o bé, presencialment, en la taquilla del cinema, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció. La setmana vinent, les pel·lícules que arriben a la pantalla del cinema local del 26 al 28 de maig són Fatum i Guardianes de la Galaxia vol. 3.