La Penya el Coet anuncia els horaris dels seus actes dins de les festes patronals de Sant Roc

18 juliol 2019|Burjassot

Penya El Coet Pesa
Penya El Coet Baixada Infantil

Pólvora, foc, festa, poble, sentiment. Les festes patronals de Burjassot no serien les mateixes sense els actes que protagonitza la Penya el Coet. A falta d’un mes per al començament de les festes de Sant Roc, la penya ja ha anunciat els horaris dels seus actes, en col·laboració amb les regidories de Festes i de Cultura, encapçalades pels regidors Manuel Pérez Menero i de Javier Naharros.

El dilluns 12 d’agost, la Penya el Coet s’estrena en les festes patronals amb el tir de la Pesa Tradicional, un acte que tindrà lloc al carrer Cervantes, junt al camp de futbol de Los Silos a les 22.30h. Una bona forma de gaudir de la pirotècnia de la manera més tradicional i tornar als orígens per a donar la benvinguda a la setmana de festes.

Dimecres 14 d’agost, a les 20h, tindrà lloc, des de l’Ermita de Sant Roc, la Baixada Infantil. Els components de la Penya el Coet conviden, com cada any, als xiquets i xiquetes de Burjassot a estar presents a aquest acte, on menuts i majors podran gaudir i participar de la festa.

Serà el dijous 15 d’agost, quan a la 1.30h de la matinada, els penyistes protagonitzen la espectacular Cordà, junt als veïns i les veïnes que vullguen acostar-se a gaudir d’aquest impressionant espectacle pirotècnic. L’acte tindrà lloc al carrer Cervantes, també junt al camp de futbol de Los Silos, en un coetòdrom que es construirà expressament per a l’ocasió i que assegurarà la protecció de tots els presents. La Cordà, com sempre, promet emocionar i donar pas al dia gran de Sant Roc.

El divendres 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, a les 23.30h de la nit, la Penya el Coet tancarà el seu programa d’actes i també les festes patronals acompanyant a la Clavaria en la tradicional Pujà de Sant Roc, una festa declarada d’interès turístic local. Penyistes i clavaris ficaran el punt i final a la setmana de festes amb aquest acte ple de llum, color i devoció.