La Pequeteca d’Ausiàs March celebra el Nadal amb activitats per a xiquetes i joves

22 desembre 2022|Burjassot

Pequeteca nadalenca

El servei gratuït de la Pequeteca que es desenvolupa el Centre Social Ausiàs March de Burjassot estarà obert també durant les vacances escolars de Nadal. Aquest servei municipal forma part del projecte socioeducatiu d’atenció a la infància que l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Igualtat, està desenvolupant amb l’objectiu d’ajudar a les famílies en la conciliació laboral i familiar.

La Pequeteca, que és un servei gratuït, està dirigida dirigit a les famílies amb menors de tres a setze anys, tant per a donar suport a la conciliació familiar i laboral dels pares i tutors, tal com s’ha assenyalat, com per a col·laborar en el desenvolupament integral dels menors, atesos fora de l’horari escolar. Amb la Pequeteca s’ofereix a més un marc lúdic i educatiu que garanteix el dret dels menors al joc, com a part fonamental de desenvolupament.

Durant les vacances de Nadal, del 23 de desembre al 5 de gener, estarà oberta de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.00 hores.

Durant el desenvolupament d’aquesta, les i els participants podran fer ús de la sala de jocs i d’informàtica i participar en les activitats programades per a aqueixos dies, concorde a l’edat dels inscrits.

Les famílies interessades, poden passar-se pel citat Centre Social on els donaran tota la informació sobre el servei.