La Plaça de l’Ajuntament acull la celebració del Dia Infantil de la Policia Local

7 novembre 2018|Burjassot

Des de 08/11/2018 fins a 08/11/2018

Policía Local fiesta infantil

Els xiquets i xiquetes de Burjassot tenen una cita aquest dijous 8 de novembre en la Plaça de l’Ajuntament, a partir de les 17 hores. En una setmana molt especial per a la Policia Local, ja que celebra el seu dia amb el lliurament de condecoracions i reconeixements, des de la regidoria de Policia Local i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero, s’ha volgut que els menuts també participen d’aquesta festa.

Per aquest motiu, s’ha preparat el Dia Infantil de la Policia Local en el qual els xiquets tindran l’oportunitat de sentir-se policies per unes hores. Com s’ha assenyalat, a partir de les 17 hores la Plaça de l’Ajuntament acollirà una exhibició de la Unitat Canina i, a més, totes les xiquetes i els xiquets que acudisquen a aquesta activitat podran pujar als vehicles policials, veure com funcionen les sirenes i posar-se els cascos i els jupetins de protecció.

Després del col·legi, no hi ha excuses per a gaudir d’una vesprada diferent en la qual els xiquets estaran acompanyats dels agents i comandaments que cada dia vetlen per la seua seguretat.