La Plaça de l’Ajuntament de Burjassot acull la celebració de la Mostra Empresarial i la Fira Solidària de Mascotes

29 novembre 2019|Burjassot

Muestra empresarios

Aquest diumenge, 1 de desembre, la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot es convertirà en un gran aparador dels comerços i serveis del municipi. De mans de l’Associació Empresaris de Burjassot i comptant amb el patrocini de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, se celebrarà la “Mostra Empresarial Burjassot 2019” dins de la qual també tindrà lloc la Fira Solidària de Mascotes. L’esdeveniment compta també amb la col·laboració de *CEMEF, *Caixa Popular, el Mercat Municipal l’Almara i CONFECOMERÇ CV.

La mostra se celebrarà en horari ininterromput de 10.00 a 19.00 hores i, en aquesta, s’aniran succeint tot tipus d’esdeveniments i activitats amb l’objectiu que famílies senceres s’acosten i gaudisquen d’aquest diferent matí de diumenge.

Com s’ha assenyalat, una de les activitats dins de la mostra serà la tercera edició de la “Fira Solidària de Mascotes” que compta amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), l’Espectacle oficial de la Patrulla Canina, tallers infantils i el repartiment de xocolate per a tots els presents a partir de les 17.00 hores.

La inauguració de la mostra serà a les 10.00 hores i, des de les 11.30 hores se succeiran els tallers infantils per a, a les 12.00 hores donar pas a l’espectacle oficial de la Patrulla Canina. Mitja hora més tard, sobre les 12.30 hores serà la passarel·la d’adopció, a càrrec de la SPAB i, ja a la vesprada, el citat repartiment de xocolate.

A més, com a cortesia del Grup A *Riure, es repartiran roses, castanyes i cotó de sucre durant tota la mostra.