La Plaça de l’Ajuntament s’omple de música, jocs i animacions en la Festa del Nadal

4 desembre 2017|Burjassot

Festa del Nadal

Burjassot viurà la seua Festa del Nadal divendres que ve 22 de desembre. Coincidint amb l’inici de les vacances escolars, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, s’ha proposat que els xiquets i les seues famílies comencen a celebrar el Nadal de la manera més divertida possible.

Així, a les 17:30 hores, la Plaça de l’Ajuntament albergarà grans jocs, música i animacions molt divertides que faran de la vesprada, una de les més especials no solament del Nadal, sinó de l’any. I, és que, no cal oblidar que els xiquets que participen en els jocs i que gaudisquen dels inflables, que no faltaran a la seua cita, rebran una visita molt especial: la del Pare Noel.

No podia deixar passar l’oportunitat de visitar als xiquets i les xiquetes de Burjassot per a arreplegar les seues cartes i, alhora, parlar amb ells una estona per a veure com s’han portat enguany. La visita del Pare Noel, a la qual tots els xiquets estan convidats, serà a partir de les 19 hores.

A més d’aquesta genial vesprada de diversió, la Regidoria de Festes ha programat, del 26 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener, vesprades gratuïtes amb inflables, jocs i música en la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 17 hores.

Els xiquets de Burjassot gaudiran de valent amb aquestes vesprades festives pensades per a ells i per a les seues famílies.