La Policia Local comença les xarrades informatives en els centres educatius

3 novembre 2022|Burjassot

PLB- Charla Colegio La Fontaine octubre 2022

Amb l’inici del mes d’octubre, la Policia Local de Burjassot, dirigida des de la Regidoria de Policia Local i Protecció Civil per Juan Manuel Hernando, ha représ les xarrades informatives que, cada curs escolar, imparteix en els centres escolars del municipi. Educació viària, ús responsable d’internet, cura dels animals de companyia, ús de material pirotècnic…tots aquests temes són tractats per part dels responsables de les xarrades amb l’alumnat.

Un dels primers centres que ha rebut la visita de la Policia Local ha sigut el col·legi La Fontaine, concretament l’alumnat de tercer de primària que ha rebut informació sobre educació viària.

L’alumnat participant en la xarrada, tal com han informat des de Policia Local, ha aprés les normes bàsiques del comportament com a vianants ja que, anualment, es produeixen nombrosos atropellaments de menors d’edat, en molts casos, per creuar per llocs inapropiats. Davant aquest fet, des de la Policia Local de Burjassot consideren que “aquest tipus de xarrades són molt importants per a augmentar la seguretat al carrer i disminuir els accidents en la població”.