La Policia Local de Burjassot ensenya a les dones a respondre davant una possible agressió

8 febrer 2017|Burjassot

Des de l’any 2009, en què es va engegar el primer Curs gratuït de Defensa Personal per a dones, la Policia Local de Burjassot ha fet classe a més de 300 dones del municipi. Classes impartides pels propis agents de la plantilla que ensenyen a les dones del municipi, majors de 18 anys, nocions bàsiques per a poder actuar davant una possible agressió.

En aquests dies, la Policia Local, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, ha llançat el seu VIII Curs gratuït de Defensa Personal per a dones que, un any més, serà impartit en les dependències de la pròpia Policia, en la Plaça Gómez Ferrer, núm. 4, els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 h del mes de maig.

Totes les veïnes de Burjassot, majors de 18 anys i empadronades en el municipi, poden passar-se ja per les dependències de la Policia Local per a fer efectiva la inscripció. Des de Policia Local informen que any rere any aquest curs és dels més demandats amb la qual cosa anima a les dones interessades a realitzar el curs i al fet que s’apunten el més prompte possible per a no quedar-se sense plaça, ja que són limitades.