La Policia Local de Burjassot reprén les seues xarrades formatives en els centres escolars del municipi

11 novembre 2021|Burjassot

PLB- Educación vial CEIP San Juan de Ribera noviembre 2021

Els col·legis de Burjassot continuen recuperant la seua normalitat i, amb ella, tornen a comptar amb les xarrades formatives que des de la Policia Local de Burjassot s’imparteixen en els centres sobre temes tan importants com educació viària, benestar animal, noves tecnologies, pirotècnia o assetjament escolar i violència de gènere.

Aquestes xarrades, que van haver de suspendre’s a causa de la pandèmia, han tornat de nou als col·legis del municipi gràcies al treball conjunt de la regidoria de Policia Local, dirigida per Juan Manuel Hernando i la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero.

En aquest curs escolar 2021/2022 s’han posat ja en marxa, tal com es pot veure a la foto que acompanya aquesta informació, les xarrades dirigides, en el cas d’educació viària, a tercer de primària; en el cas de benestar animal, a quart de primària; noves tecnologies, per a l’alumnat de cinqué de primària i pirotècnia per a sisé de primària.

A més, des de Policia Local, es continua atenent tots els casos particulars relacionats amb l’assetjament escolar i amb violència de gènere.