La Policia Local deté a tres homes per un robatori amb violència

6 febrer 2018|Burjassot

PLB robo

La Policia Local de Burjassot, dirigida pel Regidor de Seguretat Ciutadana i Policia Local, Manuel Pérez Menero, ha dut a terme en aquests dies la detenció de tres homes per un robatori amb violència. Es tracta d’una actuació en la qual l’acció dels agents ha sigut fonamental per a la detenció dels sospitosos.

Els agents actuaven aquest cap de setmana en la detenció de tres homes després de l’avís d’un jove que va ser agredit per aquests i al que van sostraure 30 euros. Després de rebre l’avís del 112, els agents de Burjassot van acudir a l’auxili del jove agredit i atracat, el quals els va donar les descripcions oportunes, via telefònica, sobre els homes perquè, en un carrer pròxim on es van produir els fets, els agents pogueren donar amb els autors dels mateixos.

Una vegada localitzats, els agents van ordenar l’alt als tres homes, procedint a la seua identificació i a la seua detenció, sent informats dels motius de la mateixa i dels drets que els assisteixen. Els detinguts van ser traslladats a dependències policials.

Des de la Policia Local es va comptar amb la col·laboració de la Policia Nacional a la qual es va informar de la ubicació de la persona agredida a la qual van traslladar al Centre de Salut perquè fóra atès pels metges de guàrdia, a causa de les lesions que presentava.

Els tres joves detinguts havien mantingut també una discussió, durant la nit, amb un altre home en una coneguda cafeteria del municipi.