La Policia Local i Protecció Civil participen en les jornades sanitàries sobre situacions d’emergència

23 novembre 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot ha participat, amb la seua Unitat Canina, URCO, i junt amb l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Burjassot, en les jornades sanitàries sobre situacions d’emergència que han tingut lloc en Mercavalencia.

En el cas d’URCO, la unitat va fer una xicoteta exhibició en la qual es va mostrar el treball policial amb animals i les capacitats dels cans en la cerca de drogues. Per la seua banda, Protecció Civil va realitzar un simulacre de rescat d’un treballador.

Així mateix, aquesta setmana la Policia Local de Burjassot s’ha desplaçat fins a la seu de l’ONG Lloc de Vida, per explicar als membres de la mateixa les seues funcions i, alhora, acostar-se als menors que la conformen perquè tinguen en els agents un punt de referència davant qualsevol problema. En aquesta xerrada també es va comptar amb la presència de la Unitat Canina, de la qual també es van explicar les seues funcions.

Els xavals es van mostrar encantats amb la visita de la Policia Local i els van preguntar qüestions com què cal estudiar per a ser policia.