La Policia Local informa dels riscos de les xarxes socials i preveu en matèria de violència de gènere

27 febrer 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot, dirigida des de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana pel regidor Manuel Pérez Menero, finalitza aquesta setmana les classes que imparteixen en els diferents centres educatius del municipi sobre els perills d’internet i el bon ús de les xarxes socials.

Els agents de la Policia Local han impartit un total de 14 xerrades a alumnes de cinquè i sisè de primària dels centres Juan XXIII, Fernando de los Ríos, Villar Palasí, Miguel Bordonau, Sant Joan de Ribera i La Nativitat. A més, també han estat presents en els centres en què l’AMPA ha sol·licitat les xerrades.

En les mateixes, han introduït als xavals en el correcte ús de les xarxes socials, en la importància de ser conscients de la informació que en elles es comparteix i de conèixer qui es troba a l’altra banda de la pantalla de l’ordinador. A més, han remarcat la utilitat de la xarxa de xarxes, internet, però també els seus perills.

Així mateix, en aquest mes de febrer i en col·laboració amb el servei integral d’atenció a la dona, Espai Dona, dirigit per la regidora Lluna Àrias, han finalitzat les xerrades sobre prevenció de la violència de gènere en el Col·legi Juan XXIII. En aquest cas, les xerrades s’han impartit als alumnes de segon de secundària.