La Policia Local inicia una campanya informativa sobre la modificació del Reglament General de Circulació

19 octubre 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot ha iniciat una nova campanya informativa en la qual la seguretat dels menors en els vehicles és l’eix fonamental de la mateixa.

Vetlant per la seguretat dels seus ciutadans, en aquest cas dels menors que es desplacen al costat dels seus pares i mares en cotxe pel municipi, la Policia Local està lliurant tríptics en les portes dels col·legis informant de la modificació del Reglament General de Circulació sobre ubicació de menors en els vehicles.

Amb la nova modificació de l’article 117 del Reglament General de Circulació, s’estableix l’obligació dels menors d’ocupar les places posteriors a no ser que el vehicle no dispose d’elles, independentment de l’edat del menor i sempre que la seua altura no supere els 1’35 cm.

Agents i comandaments de la Policia Local estan lliurant els tríptics als pares i mares a l’entrada i eixida dels centres educatius del municipi amb l’objectiu que estiguen informats de primera mà dels canvis que afecten als seus desplaçaments en cotxe quan van acompanyats de menors.