La Policia Local intensifica els controls de trànsit d’alcoholèmia i drogues en el municipi

13 desembre 2018|Burjassot

alcoholemia

Amb motiu de les festes nadalenques, en les quals augmenten els desplaçaments per carretera, la Policia Local de Burjassot ha intensificat els controls de trànsit en tota la població, en col·laboració amb la campanya de la Direcció General de trànsit (DGT), sobre consum d’alcoholèmia i altres drogues durant la conducció.

Des de la Policia Local recorden a les conductores i els conductors que amb la ingesta d’alcohol es multiplica el risc de patir un accident i que les lesions siguen majors. Davant aquests fets, és imprescindible no consumir cap mena de beguda alcohòlica o droga si s’ha de conduir i, d’igual manera, s’ha d’impedir també que altres persones que hagen begut agafen el cotxe.

Els controls policials tenen com a objectiu previndre la conducció baix els efectes de l’alcohol i drogues il·legals, redundant en la seguretat no solament de la resta de conductors sinó, també, dels propis vianants. Un augment del número dels controls porta aparellat una reducció en el nombre d’accidents amb víctimes.

Aquest tipus de controls es continuaran realitzant durant totes les festes nadalenques.