La Policia Local realitza més de 200 proves d’alcoholèmia en la campanya en col·laboració amb DGT

18 juny 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot ha realitzat més de 200 proves d’alcoholèmia i quatre de detecció de substàncies estupefaents, dins de la campanya de la Direcció General de Trànsit, DGT, per al control i la vigilància d’alcoholèmia i drogues. Des de la Policia Local de Burjassot s’adherien a aquesta campanya, com és habitual, pensant en la seguretat dels conductors i els vianants que circulen pel municipi.

En total, han sigut sancionats deu conductors per donar positiu en les proves d’alcoholèmia, “totes fraccions administratives”, tal com han assenyalat des de Policia Local. Tres conductors van ser sancionats també per consum d’algun tipus de substància estupefaents.

A més, des de Policia Local es va procedir també a sancionar a més de deu conductors per no portar la documentació del vehicle en regla.

Un treball constant de prevenció i seguretat que realitzen els agents i comandaments de la Policia Local de Burjassot amb l’únic objectiu de garantir la seguretat dels ciutadans del municipi.