La Policia Local realitza a l’agost més de 60 actes de confiscació de drogues gràcies al treball de Falcon

10 setembre 2018|Burjassot

Falcon

Porta a penes uns mesos passejant pels carrers de Burjassot. A la seua bellesa i el seu bonic pelatge se li uneixen que és un gos jove, amb moltes ganes de treballar i, prova d’això, són les grans dades que es desprenen dels mesos que porta en el municipi el nou agent caní de la Policia Local de Burjassot, Falcon, component de la Unitat Canina del municipi.

Des de la seua incorporació a la plantilla de la Policia Local, dins del pla especial establit per la Prefectura per a la prevenció del consum de drogues en parcs, voltants de centres educatius, parcs i jardins de la localitat, Falcon ha aconseguit intervindre gran quantitat de substàncies estupefaents de tot tipus, sent per això un pilar bàsic per a reduir la venda i consum de drogues en les vies públiques de Burjassot.

Sense anar més lluny, tal com han informat fonts de la Policia Local de Burjassot, dimarts passat, els agents van dur a terme la detenció d’una persona amb més de 114 grams de marihuana. La localització de la droga es va aconseguir gràcies a la intervenció de l’agent caní, entrenat per a la detecció de substàncies estupefaents.

Tan sols durant el mes d’agost passat, gràcies a la intervenció de Falcon, la Policia Local va realitzar més de seixanta actes de confiscació de tot tipus de drogues, principalment marihuana i cocaïna, aconseguint així l’eliminació d’alguns dels punts de venda i consum d’aquestes.

Després dels bons resultats obtinguts per la Unitat Canina des de la seua reimplantació, a més de continuar amb la vigilància en col·legis, instituts, parcs, places, jardins i estacions de metro, i ateses les demandes dels diferents col·lectius veïnals, s’estendran els seus serveis a les zones d’oci, per als vianants i comercials, tant en horari diürn com nocturn.