La Policia Local reprèn les seues xarrades en els centres educatius sobre la importància de la cura dels animals de companyia

16 gener 2018|Burjassot

PLB- Charla sobre tenencia de animales Enero 2018

Com succeeix amb els més menuts de la casa, que en aquests dies han tornat al col·le després de les vacances de Nadal, la Policia Local de Burjassot també ha tornat a impartir les seues xarrades informatives i formatives en els centres escolars del municipi. Xarrades que acosten la gran labor que realitza la Policia Local en el municipi i que, alhora, els ensenyen detalls importants dels diferents temes que es tracten.

En els primers dies del mes de gener, la inspectora responsable de la Unitat de Protecció Animal (UPAN) de la Policia Local de Burjassot, Araceli Pereira, ha visitat als alumnes de quart de Primària del col·legi San Miguel Arcàngel per a parlar sobre la tinença responsable d’animals, la normativa establida i la importància de no abandonar-los ni maltractar-los.

Per a la Policia Local de Burjassot, la conscienciació, des d’edats primerenques, és fonamental per a aconseguir adults més cívics i respectuosos amb els altres i amb el medi ambient. I, en aquest cas, amb la cura i el respecte als animals de companyia.