La Policia Local i els Bombers rescaten a dues gates al Campus Universitari de Burjassot

6 febrer 2019|Burjassot

rescate gatos

Dilluns passat 4 de febrer, dues gates que formen part de la colònia del Campus Universitari de Burjassot, van gastar, almenys, una de les seues set vides, quan van ser feliçment rescatades per part d’agents de la Policia Local de Burjassot, en col·laboració amb el Consorci de Bombers.

La parella felina es trobava atrapada baix d’un contenidor d’obra, dins del Campus. Pel que sembla, totes dues gates podien haver estat atrapades en aqueix lloc durant tot el cap de setmana. Va ser un treballador del Campus, juntament amb els voluntaris que s’encarreguen de supervisar la colònia felina de la zona, els qui, alertats pels maulits continuats i desesperats de les gates van donar l’avís a la Policia Local de Burjassot. Així, agents de la PLB, en col·laboració amb efectius del Parc de Bombers del municipi van procedir a fer les tasques de rescat, que es van completar amb èxit ja que totes dues gates es troben en perfecte estat.

Es tracta de dues gates molt joves, d’uns quatre o cinc mesos de vida. Si alguna persona està interessada en adopta, es pot posar en contacte amb el compte de Facebook Colònia Gats Campus Burjassot.