La Policia Nacional deté a un jove en el Campus de Burjassot per intentar gravar amb el seu mòbil en els banys

9 novembre 2016|Burjassot

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 28 anys, a Burjassot per, presumptament, utilitzar el seu telèfon mòbil per a gravar a estudiants en els banys d’homes del Campus universitari, incorrent en un delicte contra la intimitat.

Els agents es van dirigir al citat centre universitari després de ser avisats per una telefonada al 091 que avisava que els vigilants de seguretat del centre tenien retingut a un jove que, pel que semblava, havia col·locat un telèfon mòbil en els banys d’homes.

Després de personar-se en el centre educatiu, els agents es van dirigir, juntament amb el jove, als banys localitzant damunt de l’escaiola un forat de petites dimensions just damunt d’un dels excusats. El propi detingut va manifestar que havia fet un forat amb unes eines i havia deixat el seu telèfon mòbil gravant. Els policies el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat.

Els policies van realitzar un registre en el seu domicili, on van intervenir una torre d’ordinador, una tablet, un disc dur extern, dos pendrive, un ordinador portàtil i una targeta de memòria per a la seua anàlisi. El telèfon mòbil també va ser confiscat.