La pólvora arriba a la Plaça de l’Ajuntament en el dia de l’Ofrena a la seua patrona, la Mare de Déu de la Cabeza

27 febrer 2018|Burjassot

Des de 16/03/2018 fins a 16/03/2018

Ofrenda Fallas 2018

El dia 16 de març Burjassot viu una de les jornades més especials de la seua setmana fallera ja que, aquest dia, les comissions falleres del municipi reten homenatge a la Patrona, la Mare de Déu de la Cabeza. Una ofrena que, organitzada per l’Agrupació de Falles del municipi, presidida per Iván Heredia, compta amb la col·laboració de la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Eixint des del Pati de les Sitges, les falleres recorreran els carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, de mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i de la Regidora de Falles, rebran els premis atorgats pels jurats qualificadors del municipi que hauran premiat els millors monuments fallers, tant grans com infantils, els millors carrers il·luminats i les disfresses més enginyoses que van desfilar en la Cavalcada de l’Humor, entre uns altres.

Unes hores abans de viure aquest emotiu acte, sobre les 14 hores, l’olor a pólvora inundarà el centre de Burjassot, concretament la seua Plaça de l’Ajuntament, novament punt de trobada de les tretze Falles del municipi i de tots els ciutadans. En aquest emplaçament es reuniran les comissions per a gaudir de la mascletà, patrocinada per l’Ajuntament des de la regidoria de Falles. 

Burjassot està en Falles i en cada racó del municipi es viu la festa fallera amb la major de les il·lusions.