La Protectora d’Animals de Burjassot organitza un nou esdeveniment solidari pel foment de l’adopció

11 abril 2019|Burjassot

Des de 12/05/2019 fins a 12/05/2019

evento solidario SPAB 12-05-2019

La Societat Protectora d’Animals d’Animals de Burjassot (SPAB) ha marcat una nova cita en el calendari de les veïnes i els veïns del municipi. En aquesta ocasió, ho ha fet amb l’organització d’un esdeveniment solidari, diumenge que ve 12 de maig, pel foment de l’adopció; esdeveniment que compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Animal, dirigida per la Regidora Olga Camps.

De 10 a 20 hores la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot acollirà aquesta acció solidària de l’SPAB en la qual s’informarà a totes les persones que s’acosten sobre els processos d’adopció d’animals, el voluntariat de l’associació o com fer-se soci. A més, hi haurà també un rastell solidari amb llibres i roba , a preus molt assequibles, ja que l’objectiu és recaptar fons per als peluts que estan a càrrec de l’SPAB.

Al rastell, s’unirà la taula solidària, amb venda de samarretes, tasses…i la recollida solidària de productes molt necessaris per al correcte manteniment dels animals; productes com menjar humit i sec, arena per a gats o productes de neteja.