La Protectora d’Animals de Burjassot celebra una nova recollida solidària

10 setembre 2021|Burjassot

Des de 11/09/2021 fins a 11/09/2021

Recogida solidaria SPAB 11-09-2021

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària que tindrà lloc dissabte que ve 11 de setembre. Els voluntaris i voluntàries de la SPAB sol·liciten la solidaritat i l’ajuda ciutadana davant una urgent necessitat d’aliments i productes per als animals abandonats que la Protectora té al seu càrrec.

En aquesta ocasió, la recollida solidària tindrà lloc en col·laboració amb el supermercat MasyMas (Avinguda del Rajolar, 1), de manera que els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran el dissabte, entre les 10h i les 20h, a les portes d’aquest establiment comercial per a recollir tots els productes amb què els clients vulguen col·laborar. Des de la SPAB anuncien que, sobretot, precisen de pinso, aliment humit per a gats, arena per a les necessitats dels felins, així com productes d’higiene i neteja.

Col·laborar en aquesta recollida solidària és senzill. N’hi ha prou amb acostar-se al supermercat dissabte que ve i, en el carro de la compra, incloure algun dels productes que necessita la SPAB i, una vegada s’haja passat per caixa, donar-los als voluntaris i voluntàries de la SPAB que allí es troben, els quals volen insistir que tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.

El telèfon de contacte de la SPAB és el 655685859 i el correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.