La Protectora d’Animals de Burjassot ix al carrer amb el seu mercadet nadalenc i solidari

9 desembre 2022|Burjassot

Des de 11/12/2022 fins a 11/12/2022

Rastrillo solidario SPAB diciembre 2022

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ix al carrer per Nadal per a seguir, com fa la resta de l’any, sol·licitant la solidaritat ciutadana envers els animals que es troben en estat d’abandó. El mercadet solidari tindrà lloc diumenge que ve, 11 de desembre, en la Plaça d’Emilio Castelar (Ajuntament), entre les 10 h i les 20 h.

Amb dos objectius clars per a la jornada, recaptar fons per a mantindre als animals abandonats dels quals s’ocupa la SPAB i fomentar l’adopció entre la ciutadania, els voluntaris i voluntàries de la SPAB muntaran un ampli mercadet solidari amb diferents productes i articles per a la seua adquisició solidària com, per exemple, articles per a mascotes, articles per a la llar, electrònica, joguets o llibres, entre altres. També hi haurà rifa solidària de tres cistelles de Nadal i venda de loteria de Nadal de la SPAB. Com sempre, les voluntàries i voluntaris de la SPAB estaran encantats d’informar la ciutadania sobre adopcions i acolliments d’animals o sobre com passar a ser soci/ sòcia o voluntari/voluntària de la SPAB.

Per part seua, la ciutadania també pot col·laborar amb la SPAB, aquest mateix diumenge, en el context de l’esdeveniment solidari, aportant pinso, menjar humit, arena per a gats o qualsevol altre article per a la cura, higiene o alimentació dels animals abandonats.

Els telèfons de contacte de la SPAB són 655 68 58 59/ 675 74 07 32 i l’adreça de correu electrònic és protectoraburjassot@gmail.com . La SPAB també té el seu web, www.protectoraburjassot.com i és present en les xarxes socials, Facebook, Instagram i Twitter.