La Protectora d’Animals de Burjassot ix al carrer en una nova recollida solidària

9 desembre 2020|Burjassot

Des de 12/12/2020 fins a 12/12/2020

Recogida solidaria SPAB 12-12-2020

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària d’aliments i altres articles necessaris per a la cura dels animals abandonats de Burjassot. La recollida solidària tindrà lloc el dissabte 12 de desembre, en el supermercat Consum, situat al carrer General Prim del municipi. L’horari de recollida que la SPAB ha marcat, en col·laboració amb el supermercat, és de 10h a 14:30h i de 16h a 20:30h.

Voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran al costat de les portes de l’establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Des de la SPAB, es vol posar l’accent que els productes i articles que més necessiten són menjar per a gats i gossos, arena de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.

Col·laborar és molt senzill. N’hi ha prou amb acudir al supermercat i, en el carret de la compra, afegir algun producte destinat a la SPAB. En la zona de caixa, voluntaris i voluntàries de la Protectora s’encarregaran de recollir totes les “compres” que realitzen els ciutadans i ciutadanes que vulguen contribuir al benestar dels animals en estat d’abandó.