La projecció de “Alpha” tanca la cartellera d’agost de la Terrassa d’Estiu

1 agost 2018|Burjassot

Des de 31/08/2018 fins a 02/09/2018

alpha

Han sigut dos mesos intensos, amb una programació cinematogràfica que ha fet que, cada cap de setmana, desenes de veïns i veïnes de Burjassot hagen gaudit del millor cinema, a l’aire lliure, a la Terrassa d’Estiu de l’Auditori de la Casa de Cultura, de mans de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut.

Agost arriba a la seua fi i, amb ell, finalitza la programació del mes, el cap de setmana del 31 d’agost al 2 de setembre, amb la projecció de “Alpha”, la nova pel·lícula d’Albert Hughes director de “El libro de Eli” i “Desde el infierno”. Les sessions seran de divendres a diumenge a les 22.30 hores i el preu de les entrades, que poden adquirir-se des de les 21 hores, és de 4€.

Alpha transportarà a l’espectador a una aventura èpica i una història de supervivència ambientada a Europa fa 20.000 anys, durant l’última glaciació. A la meitat de la seua primera cacera amb el grup d’elit de la seua tribu, un jove és ferit i donat per mort. En despertar es trobarà feble i sol i haurà d’aprendre a sobreviure i obrir-se camí davant la dura i cruel naturalesa. Acompanyat d’un llop abandonat pel seu ramat, els dos aprendran a confiar l’un en l’altre, convertir-se en aliats i superar innombrables perills fins a trobar el camí a casa abans que arribe el letal hivern.