La quarta edició de “Dones amb iniciativa de Burjassot” mostra el treball de deu dones emprenedores

23 febrer 2015|Burjassot

Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, en el marc de les activitats de la Setmana de la Dona, programades des d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, el dimarts 3 de març, a les 20 hores, tindrà lloc la presentació de “Dones amb iniciativa”, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Emili Altur, a través de CEMEF, SLU.
Aquesta edició és especial, ja que seran cinquanta el nombre de dones entrevistades fins a hui i que han format part del projecte Dones amb iniciativa.

Per açò el vídeo d’enguany es presentarà en el Centre Cultural Tívoli i arreplega l’experiència d’altres deu dones que lideren un projecte d’èxit empresarial a Burjassot. Deu històries de dones emprenedores, treballadores i lluitadores que mostren com han aconseguit la seua meta, la creació del seu negoci, després de passar dificultats fins a veure’l convertit en realitat.

En paraules d’Emili Altur, “enguany ha sigut més especial si cap, ja que hem vist la iniciativa com un projecte consolidat en el qual cada vegada més dones empresàries ens sol·liciten formar part del mateix. Sense cap dubte, un gran exemple per a la resta de dones del municipi que s’estiguen plantejant crear el seu propi negoci”.

En l’audiovisual han intervingut: Raquel Legua, de Mas Impresiones; Mª Carmen Galiano, de Papelería Librería Clips; Maite Blanes, de Kumai; Aurora Zamora, de Xarcuteria Aurora; Loles Bueno, de Croissanteria i Bollería Loles; Reme Alcalá, d’El Racó de Reme; Susana Blat i Pilar Ramos de Didal; Amparo Gómez, de Dentalfisio; Antonia Fernández, de la Pelu en casa i Nuria Arocas, de Tulipán Azul Eventos.