La regidora d’Educació, Laura Espinosa, es reuneix amb els responsables d’AulaCampus

14 febrer 2017|Burjassot

Per a la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez, estar en contacte directe amb tots els agents implicats en l’educació municipal és una premissa i objectiu clau en el seu treball. Per aquest motiu, i al costat de la tècnic d’Educació del Consistori, dins de les reunions periòdiques que realitza, Laura s’ha reunit en aquesta ocasió amb l’Equip Directiu del Centre de Formació concertat AulaCampus, situat en el Passeig del Rajolar.

Centre adscrit a l’IES Federica Montseny, en les seues aules s’imparteix la família completa de Formació Professional d’Informàtica i Comunicació, en els nivells de FP bàsica, grau mitjà i superior. Actualment el centre té concedit a més el concert en la FP bàsica d’Informàtica i Comunicació i el de FP de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multi plataforma i Administració de sistemes informàtics en xarxa. En aquests últims nivells té implantada una FP dual, que combina la formació rebuda en el centre educatiu amb l’activitat formativa en empresa.

Durant la reunió, l’equip directiu del centre, agraït de la visita de la regidora, li va informar de la seua trajectòria, població a la qual atén, activitats que realitzen i eixides professionals del seu alumnat. Així mateix, ha mostrat el seu interés per conéixer i participar en les activitats que es realitzen des de les diferents entitats municipals, i ha sol·licitat ser inclòs en el mapa escolar de Burjassot, formant part així de l’oferta educativa que es realitza anualment en la Campanya de Matriculació Escolar.

Després de la reunió, la regidora i la tècnic municipal van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del centre.