La Regidoria de Benestar Animal recorda que solament els voluntaris acreditats poden alimentar els gats del carrer

7 març 2016|Burjassot

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, recorda la ciutadania que no està permés dipositar aliments en la via pública destinats als gats que viuen en el carrer. Des de la Regidoria de Benestar Animal vol posar-se l’accent en què solament les persones voluntàries, i acreditades com a tal, poden alimentar als gats que formen part de les diferents colònies que hi ha a Burjassot.

Olga Camps, regidora de Benestar Animal, explica que “dipositar aliments en la via pública no està permés. Solament els voluntaris acreditats com a tal estan en disposició de fer-ho, sent aquests aliments sempre menjar sec i dipositant-se en determinats llocs. Però deixar restes de qualsevol tipus de menjar en la via pública està prohibit, ja que solament contribueix a la brutícia innecessària dels nostres carrers i a l’aparició de rosegadors”.

Les persones que desitgen ser voluntàries, tant per a atendre a les colònies de gats com en qualsevol altra tasca de cuidat animal, poden posar-se en contacte amb la SPAB (Societat Protectora d’Animals de Burjassot), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Benestar Animal. El correu electrònic de contacte és protectoraburjassot@gmail.com.