La Regidoria d’Educació organitza el II Cicle de Xerrades Formatives per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la cultura de pau

14 febrer 2017|Burjassot

Després de la bona acceptació i resultats que va tenir la primera experiència, celebrada el curs passat, la Regidoria d’Educació ha organitzat ara el II Cicle de Xerrades Formatives per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la Cultura de Pau, una línia estratègica transversal en l’àmbit d’actuació d’aquesta regidoria, dirigida per Laura Espinosa.

La primera jornada d’aquestes xerrades formatives, orientades tant per a pares i mares i docents com per a fills/alumnes, tindrà lloc el 21 de febrer, de 17:30 h a 19:30 h, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura. Aquesta primera jornada girarà entorn una idea: “Imagina uns nous deures escolars”. Es tracta d’un taller participatiu que serà dirigit per Gracia Vinagre, psicòloga de la Confederació Gonzalo Anaya. Després de la xerrada, totes les persones presents participaran en una dinàmica conjunta per a completar aquesta primera jornada.

La segona jornada d’aquest cicle formatiu per a la prevenció de la violència escolar i la promoció de la cultura de pau se celebrarà el 23 de març i en aquest cas, se celebrarà un taller intergeneracional anomenat “Coneix les teues emocions per a conviure en pau”. Tindrà lloc també, en la Casa de Cultura, de 17:30 h a 19:30 h. En aquest cas, la ponent serà Mª Dolores Haro Martínez, educadora especialitzada en educació emocional, autoestima i habilitats socials.

L’impuls d’aquest II Cicle de Xerrades Formatives s’inclou dins de totes les iniciatives que engloba el Pla Burjassot Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot.