La reunió informativa de l’Escola d’Estiu ‘Conciliem amb l’esport’, el dimecres 22 de juny

20 juny 2022|Burjassot

Des de 22/06/2022 fins a 22/06/2022

La setmana vinent, concretament el dilluns 27 de juny, el el Poliesportiu de Burjassot s’omplirà de xiquets, xiquetes i joves que tindran l’oportunitat de gaudir de l’Escola d’Estiu gratuïta “Conciliem amb l’esport”, subvencionada pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, i posada en marxa des de la Regidoria de Benestar Social, dirigida per Yolanda Andrés, amb l’objectiu d’ajudar les llars del municipi a conciliar la seua vida laboral i familiar.

Abans del seu inici, el dimecres 22 de juny a partir de les 20.00 hores en el Poliesportiu Municipal, els pares, mares i/o tutors dels participants a l’Escola d’Estiu estan convocats a una reunió informativa en la qual es facilitaran totes les dades relatives a aquesta Escola d’Estiu i se solucionaran tots els dubtes que puguen sorgir a les famílies. La reunió serà en el Pavelló més petit del Poliesportiu.

L’objectiu d’aquest nou projecte és el d’ajudar en la conciliació familiar. Es tracta d’una Escola d’Estiu gratuïta de la qual formaran part totes aquelles famílies que compleixen amb els requisits marcats per l’Ajuntament. Està enfocada per a xiquets i xiquetes empadronats a Burjassot d’entre 3 a 14 anys.