La sala d’exposicions de la Casa de Cultura es converteix en un gran bosc amb els quadres d’Amparo Pastor

14 abril 2023|Burjassot

Des de 17/04/2023 fins a 28/04/2023

Amparo Pastor

Dilluns que ve, 17 d’abril, la Casa de Cultura de Burjassot estrenarà una nova mostra pictòrica a la seua sala d’exposicions. Mostra realitzada per la burjassotera Amparo Pastor que, una vegada més, torna a ser la protagonista del món de la cultura del municipi.

A les 19.00 hores s’inaugurarà la mostra La poesia dels àngels que es podrà visitar fins al 28 d’abril en l’horari habitual del citat espai municipal, de 8.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres.

Amparo presenta en l’exposició una col·lecció de 20 quadres pintats per ella mateixa en els quals ha representat espècies arbòries com les oliveres o us àlbers. A més, aquesta exposició té un doble objectiu: a més de mostrar la bellesa dels arbres, vol ser també un crit d’atenció a cura del medi ambient, al compromís que la societat ha de tindre amb els boscos, amb la naturalesa i amb el mitjà en general.

En la inauguració es comptarà també amb la participació de diferents components de Paraules i Dones que recitaran poemes sobre arbres en una recreació del que bé podria ser un bosc humà.