La sessió del Club de Lectura dedicada a “Ponerse alas”, d’Alicia Muñoz Alabau, tanca les activitats del Mes del Llibre

16 abril 2018|Burjassot

Club de Lectura

Ha sigut un mes intens d’activitats per a les Biblioteques Municipals de Burjassot. Un mes que es tancarà amb una nova sessió, l’octava, del Club del Lectura, la qual es dedicarà a “Ponerse alas”, la nove·la de l’escriptora Alicia Muñoz Alabau, professora del Taller d’Escriptura Creativa de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut. La sessió tindrà lloc en la Casa de Cultura, divendres que ve 27 d’abril a les 19 hores. 

El llibre narra la història de Carmen, Ana i Fernanda, tres dones que viuen a l’ombra de si mateixes, arraconades pel món i insatisfetes en les seues relacions, sobretot de parella. Han passat anys sotmeses pel maltractament dels homes i han aguantat en silenci com a heroïnes de l’amor. No és fins quan es coneixen que, indirectament, aprenen les unes de les altres fins a retornar-se allò que sempre va haver de ser seu per dret: la felicitat.

Amb aquesta activitat, les Biblioteques Municipals de Burjassot tanquen el seu gran programa del Mes del Llibre en el qual no han faltat presentacions de llibres, animacions lectores i aquesta sessió de Club de Lectura.