La Societat Protectora d’Animals celebra una recollida solidària per als animals abandonats

7 juliol 2020|Burjassot

Des de 11/07/2020 fins a 11/07/2020

SPAB- Recogida solidaria 11-07-2020

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) precisa de material per a poder continuar atenent els animals abandonats als quals cuida. Per això, els voluntaris i voluntàries de la SPAB insten a la solidaritat dels ciutadans i ciutadanes perquè participen en una recollida solidària que ha organitzat per a dissabte que ve 11 de juliol.

La recollida compta amb la col·laboració Consum cooperativa i se celebrarà en el supermercat que aquesta cadena té situat al carrer General Prim, entre les 10h i les 14h en horari de matí i entre les 16h i les 21h, en horari de vesprada. Arena per a gats, pienso i llandetes de menjar humit tant per a gats com per a gossos i productes de neteja com ara lleixiu, guants o detergent són els articles i productes que la SPAB necessita amb més urgència per a l’atenció dels animals que es troben en estat d’abandó a l’espera de trobar una llar.

Així, els ciutadans i ciutadanes que vulguen col·laborar amb la SPAB poden fer-ho fàcilment quan, en completar la seua cistella de la compra en el supermercat, adquirisquen algun article o producte dels quals precisa la SPAB per a, després de passar per caixa, donar-ho als voluntaris i voluntàries que seran a la porta de la botiga realitzant la recollida solidària.

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) té un correu electrònic de contacte que és protectoraburjassot@gmail.com i un telèfon d’atenció: 655 685 859.