La Societat Protectora d’Animals de Burjassot anima a adoptar “un positiu”

9 febrer 2018|Burjassot

adopta un positivo

A l’hora de decidir-se a tenir un animal de companyia, és bastant habitual decantar-se preferentment per animals, tant gossos com a gats en la seua majoria, joves i sans. No obstant açò, existeixen quantitat d’animals la urgència dels quals a eixir adoptats és encara major que la resta ja que, o són d’edat més avançada o pateixen algun tipus de malaltia. No obstant açò, i segons el cas, aquests animals també poden ser la companyia perfecta per a moltes persones, bé per la menor activitat que precisen, bé perquè les cures que necessiten són perfectament compatibles amb la vida quotidiana dels seus amos o propietàries.

És el cas dels gats que són positius a la immunodeficiència felina, una malaltia molt freqüent en aquests animals que, amb unes cures mínimes, permeten a l’animal desenvolupar una vida completament normal. És per açò que la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) vol animar a les persones que estiguen pensant a adoptar gats o gates al fet que no tinguen por ni objeccions a l’hora d’adoptar a un animal amb immunodeficiència felina. De fet, en la mateixa SPAB, els voluntaris de Burjassot tenen a la seua cura a dos gats amb aquestes característiques: Kiko i Negrito, dos gats molt bons i molt afectuosos que “per ser positius” segueixen esperant una llar. “No obstant- recorden des de la SPAB – els gats que pateixen aquesta malaltia poden fer una vida normal. Molts d’ells poden arribar a viure tant com un animal sa, sempre que es tinguen unes mesures higièniques sanitàries adequades”.

Per a més informació sobre els gats esmentats, les persones interessades poden contactar amb la SPAB a través del telèfon 675740732 o escrivint un correu electrònic a protectoraburjassot@gmail.com. Es pot conèixer a Kiko Negrito a través d’aquest enllaç.