La Societat Protectora d’Animals de Burjassot celebra un nou rastell solidari

21 març 2019|Burjassot

Des de 24/03/2019 fins a 24/03/2019

Rastrillo solidario SPAB 24-03-2019

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) durà a terme un nou acte solidari en benefici dels animals que té al seu càrrec i cura. En aquesta ocasió, l’SPAB ha organitzat un rastell solidari amb l’objectiu, d’una banda, de recaptar fons en benefici aquests animals, la majoria d’ells abandonats als carrers del municipi i, per l’altre, de donar a conéixer la gran labor que l’entitat realitza a Burjassot i aportar informació a la ciutadania. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps.

Així, diumenge que ve 24 de març, a partir de les 10h i fins a les 20h, la Plaça de l’Ajuntament acollirà el rastell solidari organitzat pels voluntaris i voluntàries de l’SPAB en el qual, a més de la venda solidària de samarretes o loteria, entre altres productes, se situarà una taula informativa en la qual es resoldran dubtes sobre adopcions, acolliment, voluntariat, apadrinament o la possibilitat de ser socis de l’SPAB. També s’acceptaran donacions per part de persones sensibilitzades amb la causa animalista.

A tot això, s’unirà el rasclet pròpiament dit en el qual hi haurà llibres, elements electrònics, joguets, parament o roba, a preus molt assequibles, per totes les persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa, la de la cura i protecció dels animals de companyia.