La Societat Protectora d’Animals de Burjassot organitza un nou rastell solidari

7 novembre 2017|Burjassot

Des de 12/11/2017 fins a 12/11/2017

Rastrillo SPAB 12-11-2017

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) celebrarà un nou acte solidari en benefici dels seus peludets. En aquesta ocasió, la SPAB ha organitzat un rastell solidari amb l’objectiu, d’una banda, de recaptar fons en benefici dels animals abandonats dels quals es fan càrrec i, per l’altre, de donar a conèixer la gran labor que realitza a Burjassot i aportar informació a tot el municipi. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps.

Així, diumenge que ve 12 de novembre de 10 a 20:30 hores la Plaça de l’Ajuntament acollirà aquest rastell en el qual, a més de la venda solidària de samarretes o loteria, entre altres productes, se situarà una taula informativa en la qual se solucionaran tots els dubtes de les veïnes i els veïns del municipi que s’acosten a preguntar sobre adopcions, acolliment, voluntariat, apadrinament o la possibilitat de ser socis de la SPAB.

A tot açò, s’unirà el rastell pròpiament dit en el qual hi haurà llibres, aparells electrònics, joguets o roba perquè puguen ser adquirits, a preus molt assequibles, per totes les persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa, la de la cura i protecció dels animals de companyia.