La Societat Valenciana d’Ornitologia proposa dues activitats per al cap de setmana

24 abril 2020|Burjassot

Des de 25/04/2020 fins a 26/04/2020

Iniciación ornitología

La Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO) ha programat dues activitats per a animar el cap de setmana confinat als amants dels ocells o per a aquells que vulguen iniciar-se en el coneixement d’aquesta branca de la zoologia.

Així, el dissabte 25 d’abril, començarà un cicle de xarrades en línia per a la iniciació a l’ornitologia. La primera xarrada tindrà com a ponent a Joan Ferré Manzanero, president de la SVO i aficionat a l’ornitologia des de 1981.

Les xarrades començaran a les 19h, i es realitzaran a través de la plataforma digital ZOOM, amb un aforament màxim de 90 persones. Per a inscriure’s i poder formar part de les xarrades virtuals, les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a ferrej@uv.es.

I per a completar el cap de setmana, la SVO proposa, per al diumenge 26 d’abril, la 4a Marató Ornitològica Cooperativa i Confinada, amb la novetat que les observacions d’ocells, en aquesta edició, es faran des de les finestres de les llars. La marató se celebrarà entre les 9h i les 11h i per a participar, només es necessiten uns prismàtics i el correu electrònic de mariaucala@gmail.com per a enviar les observacions.