La Societat Valenciana d’Ornitologia presenta un nou llibre a Burjassot

14 gener 2020|Burjassot

Des de 24/01/2020 fins a 24/01/2020

libro La meseta de Requena Utiel

La Casa de Cultura de Burjassot albergarà, divendres que ve 24 de gener, a les 19:30h, la presentació del llibre “La naturaleza en la meseta de Requena-Utiel”. Es tracta d’una nova publicació de la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), un quadern de camp a càrrec de Francisco Javier Armero Iranzo i publicat per Tundra Edicions.

L’obra, que arriba a Burjassot amb la col·laboració de l’Ajuntament, des de la regidoria de Cultura, que dirigeix Javier Naharros i l’Oficina de Sostenibilitat Local, és una invitació al descobriment, coneixement i cura del patrimoni natural de la Meseta de Requena-Utiel. El llibre presenta una selecció de cinquanta assajos agrupats segons el pas de les estacions de l’any. En ells s’aborden els principals espais naturals d’aquesta comarca valenciana i aquelles espècies d’animals i plantes més significatives d’aqueixa zona.

A més, destaquen en la publicació, les més de dues-centes imatges cedides per una vintena de fotògrafs com els també companys de la SVO, José Ventura, Iván Moya o Víctor París, entre altres.

Després de la reeixida presentació del llibre a Requena, el municipi de Burjassot acull aquesta cita cultural amb la fauna i la flora dels paratges naturals assentats en l’altiplà valencià de Requena i Utiel.