La SPAB celebra una nova jornada solidària, per Nadal

14 desembre 2021|Burjassot

Evento solidario SPAB 19-11-2021

Diumenge que ve 19 de desembre, la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) celebrarà el Nadal amb una nova jornada solidària la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a cura dels animals en estat d’abandó que, actualment, estan a càrrec de l’associació. De 10h a 20h, els voluntaris i voluntàries de la SPAB tornaran a fer, en la Plaça d’Emili Castelar, el seu particular desplegament solidari en el qual els visitants que s’acosten trobaran, en diverses parades, articles com ara samarretes, tasses, bosses “tote bag”, llibres o joguets, entre moltes altres coses.

La SPAB oferirà així mateix als visitants tot tipus d’informació sobre adopcions, cases d’acolliment o què fer per a convertir-se en soci o sòcia de la SPAB. A més, els voluntaris i voluntàries de la SPAB agrairan enormement poder recollir tots els articles i productes per a l’alimentació, la higiene i la neteja dels animals amb els quals la ciutadania vulga contribuir.

Finalment, cal dir que també hi haurà disponible i a la venda la loteria de Nadal de la SPAB i que hi haurà oberta una recollida de signatures perquè s’apliquen les esmenes a la futura Llei de Benestar Animal i Tinença d’Animals. A més, per ser la cita solidària en dates nadalenques, la SAPB realitzarà durant la jornada un sorteig de dues fabuloses cistelles de Nadal, una amb tot un lot de productes per a gossos i una altra amb un lot complet d’aliments i altres articles per a gats.

La SPAB té un telèfon de contacte que és el 655685859, així com una adreça de correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.