La SPAB tanca el mes de conscienciació sobre les colònies felines amb una xarrada amb escolars del Col·legi Patronat Joan XXIII

3 febrer 2022|Burjassot

SPAB Colonias Felinas 2

Entre totes les funcions que realitza la SPAB (Societat Protectora d’Animals de Burjassot) en pro de la cura i atenció als animals en estat d’abandó, existeix una línia de treball encaminada a la sensibilització ciutadana en matèria de benestar animal. En aqueix sentit, els voluntaris i voluntàries de la SPAB han dedicat el mes de febrer a la sensibilització i conscienciació sobre les colònies felines que existeixen a Burjassot i la cura i respecte que mereixen per part de tots i totes.

Així, divendres passat 21 de gener, membres de la SPAB van estar al Parc El Mirador de Burjassot, on habita una gran colònia felina protegida per l’Ajuntament de Burjassot, per a precisament oferir una xarrada sobre colònies felines, “in situ”. Els destinataris van ser un grup d’alumnat de 2n de l’ESO del grup SAMARA, i els seus monitors, pertanyents al Col·legi Patronat Joan XXIII, un centre molt pròxim a aquest parc. Durant la trobada, dues voluntàries de la SPAB van explicar al grup com es cuiden i es regulen les colònies de gats que existeixen a Burjassot i quines labors fan les persones que s’impliquen en la seua cura i manteniment.

Seguint amb aquesta mena d’activitats, divendres que ve 4 de febrer, la SPAB celebrarà una altra sessió amb el mateix grup però, en aquesta ocasió, serà una activitat de conscienciació i sensibilització sobre gossos.