La Protectora d’Animals organitza un nou esdeveniment solidari a Burjassot

5 maig 2022|Burjassot

Des de 08/05/2022 fins a 08/05/2022

Evento SPAB 8-05-2022

La Plaça de l’Ajuntament de Burjassot serà novament el punt de trobada per als amants dels animals i per a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb la Societat Protectora d’Animals de Burjassot(SPAB). Si el temps ho permet, diumenge que ve 8 de maig, de 10.00 a 20.00 hores, la SPAB ha programat un nou esdeveniment solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a la cura dels animals en estat d’abandó.

Com és habitual, hi haurà una taula solidària en la qual estarà tota la informació sobre el procés d’adopció d’animals, com funcionen les cases d’acolliment, com ser socis de la SPAB, etc.

Així mateix, el diumenge els voluntaris i voluntàries de la SPAB també muntaran un mercadet solidari amb diversos articles com joguets, llibres o electrònica, entre altres elements, que es podran adquirir a preus assequibles i l’aportació dels quals serà íntegrament per a la cura dels animals que la protectora té al seu càrrec. Aquelles persones que ho preferisquen, també podran realitzar aportacions solidàries de pinso, menjar humit, arena, productes de neteja, etc.