La SPAB organitza una recollida solidària de productes destinats als animals que cuiden

4 maig 2018|Burjassot

Des de 05/05/2018 fins a 05/05/2018

logo SPAB

Comptant amb la col·laboració del supermercat Consum del carrer General Prim, 24-26 del municipi, la Societat Protectora d’Animals de Burjassot viurà demà dissabte (5-05-2018), una jornada de recollida solidària de productes en benefici dels animals que tenen al seu càrrec. Des de la SPAB, necessiten arena per a gats, productes de neteja com a lleixiu, detergents, fregalls, guants i menjar humit per a gats.

L’entitat burjassotera fa una crida a la solidaritat del municipi perquè els ciutadans i les ciutadanes puguen aportar tots aquests productes amb l’objectiu que els animals que estan al seu càrrec puguen viure en les millors condicions.

Els voluntaris de la SPAB estaran en el citat supermercat en l’horari d’obertura del mateix, de 9 a 21:30 hores, arreplegant els productes que els veïns i veïnes de Burjassot puguen donar. 

Des de la SPAB posen a la disposició de les persones que necessiten més informació sobre la jornada o bé requerisquen qualsevol tipus de dada sobre l’entitat el correu protectoraburjassot@gmail.com i el telèfon 655 68 58 59.