La SPAB recorda que els animals no són joguets de cara a la campanya de Nadal

18 novembre 2022|Burjassot

SPAB- Campaña Navidad 2022

La Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha llançat la seua particular campanya ‘Especial Nadal’, que no anima precisament a les compres, sinó a la conscienciació ciutadana en matèria de tinença responsable d’animals. Davant les imminents festes nadalenques i la conseqüent onada de regals, la SPAB vol recordar que els animals no són en cap cas que es puguen regalar a la lleugera.

Si vols un gos o un gat però no et podràs fer-te càrrec d’ell, millor compra o regala un peluix. Un animal requereix de responsabilitat i compromís durant tota la seua vida”. Amb aquesta contundent reflexió, la SPAB vol conscienciar a la ciutadania a l’hora de parar-se molt a pensar en si, a l’hora d’adquirir un animal, es precisa de la responsabilitat, el temps, el compromís i fins i tot la disponibilitat econòmica com per a fer-se càrrec d’aquest des que entra a casa fins que mor. En cas contrari, si s’adquireix un animal només per impuls o per ganes o per voler agradar amb un regal, i no hi ha una responsabilitat real darrere, aquest “regal ocasional” acaba engrossint el nombre d’animals abandonats als carrers.

D’altra banda, la SPAB recorda que, enfront de la compra de mascotes, la ciutadania hauria d’optar per l’adopció ja que les protectores d’animals i refugis estan a vessar d’animals que han sigut abandonats pels seus amos irresponsables i que, sens dubte mereixen una altra oportunitat per a tindre la llar que mereixen.