La Terrassa d’Estiu conclou juliol amb “Ahora me ves 2”

20 juliol 2016|Burjassot

La despistada Dory, Sofia i el seu bon amic, el Gegant, Scrat i els amics de la rajada són alguns dels personatges que, a Burjassot, han protagonitzat nombroses aventures, durant els caps de setmana de juliol, en la Terrassa d’Estiu. Ara, per a tancar el mes amb bon cinema d’estrena, arriba a la gran pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura la pel·lícula “Ahora me ves 2”.

La seqüela es projectarà, el divendres 29 de juliol, el dissabte 30 i el diumenge 31, a les 22:30 h, amb un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir, en la taquilla de l’Auditori, des d’una hora abans de l’inici de la projecció.

Protagonitzat per Marc Ruffalo, Morgan Freeman, Woody Harrelson o Michael Cane, entre uns altres, aquest “màgic” thriller torna a posar en escena als quatre genets que, un any després de despistar a l’FBI i aconseguir l’admiració del públic amb els seus espectacles mentals, tornen a la llum púbica. Però ara, un nou enemic es proposa arruïnar el seu colp més espectacular i perillós fins a hui.

La Terrassa d’Estiu continuarà, durant el mes d’agost, oferint grans estrenes cinematogràfiques i molt estiuenques per a tota la família.