La Terrassa d’Estiu de Burjassot s’omple de Mascotes

8 agost 2016|Burjassot

L’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot s’omplirà de Mascotes el cap de setmana del 12 al 14 d’agost en una nova projecció de la terrassa d’Estiu a les 22:30 hores cadascun dels citats dies. El preu de l’entrada és de tan sols 4€ i es podran adquirir des d’una hora abans de la projecció de la pel·lícula.

“Mascotas” situarà al públic un edifici d’apartaments de Manhattan, a Nova York, on Max té una vida molt acomodada com a mascota favorita de la seua propietària, una situació que corre perill quan aquesta porta a casa a un altre gos anomenat Duke. Ambdues mascotes començaran una xicoteta lluita per marcar el seu territori; lluita que hauran de deixar arrere per a fer front a un adorable conillet blanc anomenat Snowball que està reclutant a un exèrcit d’animals domèstics que han sigut abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços i dels seus amos.

Aquesta pel·lícula passarà el testimoni a la tercera aventura dels populars Cazafantasmas, que en aquesta ocasió arribaran a Burjassot el cap de setmana del 19 al 21 d’agost.