La Terrassa d’Estiu obri les seues portes aquest cap de setmana a la Torre Oscura i Transformers 5, el último caballero

25 juliol 2017|Burjassot

Des de 18/08/2017 fins a 21/08/2017

La torre
Transformers

La programació cinematogràfica de la Terrassa d’Estiu de Burjassot, de mans de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, està oferint l’oportunitat als amants del cinema de gaudir, en aquest mes d’agost, de grans estrenes a un preu molt reduït, tan sols 4€. El cap de setmana del 18 al 21 d’agost no serà una excepció i es projectaran dues noves pel·lícules.

Protagonitzada per Idris Elba i Matthew McConaughey, entre uns altres, La Torre Oscura, adaptació cinematogràfica de la saga literària de Stephen King, arribarà a la pantalla de la Terrassa d’Estiu els dies 18 i 20 d’agost. El film mostra un món estranyament en el qual un cowboy, Roland Deschain, persegueix al seu etern enemic, l’home de negre. Roland, solitari, potser maleït, camina sense descans a través d’un paisatge trist i abandonat.

Per la seua banda, Transformers 5, el último caballero, portarà a dues espècies en guerra: una de carn i os, l’altra de metall els dies 19 i 21 d’agost. El Último Caballero trenca amb el mite original de la franquícia de Transformers i redefineix el que significa ser un heroi. Humans i Transformers estan en guerra i Optimus Prime se n’ha anat. La clau per a salvar el nostre futur està enterrada en els secrets del passat, en la història oculta dels Transformers en la Terra.

Totes les sessions seran a les 22:30 hores i el preu de les entrades, com s’ha assenyalat, és de només 4€. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla de la Casa de Cultura, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A més, la Terrassa d’Estiu compta amb màquines expenedores en les quals els assistents al cinema poden adquirir aigua, sucs i refrescs, café i una gran varietat d’aperitius, dolços i salats.

Per a tancar la programació del mes, arribarà el divertit Tadeo Jones 2, el cap de setmana del 25 al 28 d’agost.