La Terrassa d’Estiu de Burjassot s’acomiada amb l’estrena de “Tenet”

24 agost 2020|Burjassot

Des de 28/08/2020 fins a 06/09/2020

Tenet

La Terrassa d’Estiu de Burjassot s’acomiadarà en gran i amb l’estrena d’una gran pel·lícula. L’últim cap de setmana del mes d’agost, del 28 al 30 i el primer de setembre, del 4 al 6, la pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura projectarà el thriller d’acció i misteri “Tenet”, pel·lícula dirigida per Christopher Nolan, creador també del guió, i protagonitzada, entre altres, per John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki o Michael Caine. Totes les projeccions seran a les 22.30 hores.

En el món de l’espionatge internacional, un home, John David Washington, prefereix morir abans que entregar als seus companys. Després d’aconseguir superar aquesta difícil prova, aquest home tindrà una important missió: evitar una nova amenaça molt més perillosa que la tercera guerra mundial. La clau serà una sola paraula: Tenet. La manera de veure el món d’una altra forma.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit. En el mateix Auditori està la Cafeteria de la Casa de Cultura, que diàriament i durant tots els dies de projecció ofereix servei de sopars, a més de gelats, refrescos i altres snacks.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passaran diferents vídeos que reprodueixen tals recomanacions.