La Terrassa d’Estiu trepitja l’accelerador amb l’arribada de Cars 3

17 juliol 2017|Burjassot

Des de 20/07/2017 fins a 23/07/2017

Cars

Després del pas del vilà Gru per la Terrassa d’Estiu de Burjassot, la segona quinzena del mes de juliol arriba amb un altre de les esperades estrenes de l’estiu. Es tracta del tercer lliurament de la història protagonitzada per Rayo McQueen, el llegendari veterà de la Copa Piston que viu en la Ruta 66 de Radiador Springs. Cars 3 arriba a la gran pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura del dijous 20 de juliol al diumenge 23 de juliol, amb un total de quatre sessions, totes elles a les 22:30h i amb un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció.

En aquesta nova seqüela de Pixar, el llegendari Rayo McQueen segueix sent el millor cotxe de carreres del món, però ara que és un dels més veterans del circuit, ha de demostrar a tothom que encara pot guanyar una gran carrera i que no hauria de jubilar-se. En aquesta ocasió, el famós bòlid de carreres haurà d’enfrontar-se a una nova generació de corredors més joves, potents i veloços, que amenaça amb canviar l’esport de la seua vida. Entre ells està el competitiu i revolucionari Jackson Storm, una de les noves promeses de l’automobilisme que no li ho posarà gens fàcil. Per a aconseguir el seu objectiu i aconseguir el podi, comptarà amb una nova entrenadora hispana, Cruz Ramírez, una jove i espavilada mecànica de carreres de color groc que ajudarà al protagonista en el dur món de la competició.

Per a la sessió del dijous 20 de juliol, des de la pàgina de Facebook CineVernanoBurjassot, es pot participar en sorteigs i obtenir entrades gratuïtes. Després del pas de Cars 3, la Terrassa d’Estiu acomiadarà el mes de juliol amb La Guerra del Planeta de los Simios. I a l’agost, arribaran nous títols com la nova entrega de Spiderman, Emoji, La Torre Oscura, Transformers 5 o Tadeo Jones 2. 

La Terrassa d’Estiu comptarà amb màquines expenedores en les quals, els assistents al cinema podran adquirir aigua, sucs i refrescs, cafè i un assortiment variat d’aperitius, salats i dolços.